SELECTEER TAAL:   

Muziekproductie

  • Professionele op maat gemaakte HQ muziekproductie.
  • Op maat gemaakte soundscape-productie (ondersteunende achtergrondmuziek).
  • We gebruiken industriestandaard software en hardware om de hoogste kwaliteit mogelijk te leveren.
  • We leveren je track gemixt en gemasterd, klaar voor gebruik.
  • Exclusieve licentie voor commercieel gebruik. We leveren een WAV- en MP3-bestand (320kbps).

Elke idee en elk project heeft verschillende behoeften, neem contact met ons op aangezien de prijzen variabel zijn.

Neem contact met ons op voor op maat gemaakte muziekproductie offertes.

Levertijd: 1 tot 4 weken.

Het vinden van het perfecte nummer kan moeilijk zijn.

De enige manier om op te vallen is met een geluid dat uniek is voor jou. Heb je iets specifieks in gedachten? Vertel ons waar je van droomt en wij maken een gepersonaliseerde, op maat gemaakte muziekproductie of soundscape die de emotionele impact van je verhaal versterkt.

Onze muziekproductie service helpt je muziek vanaf nul te creëren of je bestaande tracks naar een hoger niveau te tillen. We werken nauw met je samen om het geluid te bereiken waar je naar op zoek bent. We maken op maat gemaakte muziekproducties voor artiesten, merken, tv, film, radio en videogames.

Op maat gemaakte soundscapes.

We kunnen ook op maat gemaakte soundscapes maken voor webseries, podcasts, tentoonstellingen, evenementen, theater en nog veel meer. Dit type muziek is ontworpen om de visuele en emotionele elementen van een productie te ondersteunen en te versterken en wordt vaak specifiek voor het project gecreëerd. De rol van soundscapes of achtergrondmuziek is om de sfeer te bepalen, emotionele diepte te bieden en het publiek te helpen door het verhaal te navigeren dat wordt verteld.

Bekijk onze Muzieklicentie service, een snellere en goedkopere dienst die je kant-en-klare tracks biedt die vandaag nog klaar zijn voor gebruik in je projecten. We kunnen je helpen het perfecte geluid te vinden voor je merk, film, videogame, podcast of andere creatieve projecten.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

BESCHIKBAAR OP: