SELECTEER TAAL:   

Podcast Mixing

  • Professioneel HQ gemixte podcast (met een optie voor editing en mastering).
  • We leveren een WAV-bestand na het mixen + een extra WAV + MP3 (320kbps) bestand na mastering.
  • Eén gratis revisie inbegrepen.

Elke idee en elk project heeft verschillende behoeften, neem contact met ons op aangezien de prijzen variabel zijn.

Neem contact met ons op voor podcast mix- en masteringopdrachten.

Meer dan 10 jaar ervaring in mixen en masteren.

Onze professionele podcast mix- en mastering service is ontworpen om podcasters te helpen hun audio content naar een hoger niveau te tillen. Of je nu net begint of al een gevestigde podcast hebt, ons team van ervaren audio ingenieurs kan je helpen een gepolijst en professioneel geluid te creëren dat ervoor zorgt dat je luisteraars blijven terugkomen voor meer.

Met onze mix service kunnen we je ruwe audiobestanden beluisteren en de niveaus van elke track balanceren, EQ-instellingen aanpassen en effecten zoals compressie toevoegen om een helder en samenhangend geluid te creëren. Onze mastering service gaat nog een stap verder en zorgt ervoor dat je uiteindelijke audiobestanden geoptimaliseerd zijn voor het afspelen op alle apparaten en platforms.

Bespaar tijd met onze online service.

We begrijpen dat je als podcaster waarde hecht aan je tijd, daarom bieden we een volledige online service aan. Met slechts een paar klikken kun je eenvoudig je audio- of video bestanden uploaden en wij zorgen voor de rest. Met onze persoonlijke benadering werken we nauw met je samen om je visie en doelen te begrijpen en onze diensten af te stemmen op je specifieke behoeften.

Stem de toon en persoonlijkheid van je podcast af.

We begrijpen dat een geweldige podcast vandaag de dag meer is dan alleen een geweldig geluid. Daarom bieden we een volledig scala aan diensten die aansluiten bij je unieke behoeften en voorkeuren. We kunnen muziek productie en sound design toevoegen om een intro, outro, jingle, achtergrondgeluid of een unieke soundtrack te creëren die perfect past bij de toon en persoonlijkheid van je podcast.

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt.

 

BESCHIKBAAR OP: